Bestellingen

Levertijden

Wij vermelden bij ieder artikel afzonderlijk de verwachte levertijden. De verwachte levertijden zijn indicatief en worden automatisch aangepast op basis van informatie die aan ons wordt verstrekt door de leveranciers en fabrikanten. Daadwerkelijke levertijden kunnen hierdoor afwijken van de weergegeven  levertijden. >meer informatie


Levering

Wanneer wij uw bestelling hebben afgehandeld in ons magazijn ontvangt u van ons een automatische mail met bijhorende Track & Trace informatie van uw bestelling.


 

Bestelling annuleren

Zolang uw bestelling nog niet door ons magazijn in bewerking is genomen kunnen wij uw order kosteloos annuleren. Wanneer u al een gedeelte van uw bestelling heeft ontvangen, maar de gehele bestelling wenst te annuleren dan dient u de al ontvangen artikelen op eigen kosten aan ons te retourneren. 

Wij kunnen enkel complete orderregels annuleren, het annuleren van gedeeltelijke orderregels is niet mogelijk.

Wij nemen enkel annuleringen in bewerking die worden ingediend bij onze >klantenservice

 


Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is enkel van toepassing voor particuliere consumenten daar het onderdeel is van de consumentenwetgeving. Aankopen met intentie tot gebruik tot zakelijke doeleinden zijn van het herroepingsrecht uitgesloten.

U heeft als particuliere klant het recht om binnen 14 dagen na ontvangst uw volledige bestelling zonder opgave van redenen gebruik te maken van het herroepingsrecht en uw bestelling te annuleren. Nadat u de herroeping bij ons kenbaar heeft gemaakt heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling retour te sturen.

Voorwaarden herroepingsrecht
• Bij een herroeping zijn de verzendkosten voor de retourzending voor uw eigen rekening.
• Bij beschadigingen heeft Tooolz het recht om kosten in rekening te brengen ter hoogte van minimaal 30% van het aankoopbedrag van het artikel (excl. btw). 
• Indien u meerdere artikelen heeft besteld, die afzonderlijk worden geleverd geldt de dag waarop u het laatste artikel heeft ontvangen.
• Bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat, geldt de dag waarop u het laatste onderdeel heeft ontvangen.

Let op: De kosten voor een retourzending zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het pakket. 

*Om het herroepingsrecht uit te oefenen dient de consument de verkoper (Tooolz, Postbus 86, 6190AB, Beek (NL), info@tooolz.nl) via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte te stellen van de beslissing om de overeenkomst te herroepen. De consument kan gebruik maken van het model-herroepingsformulier, hiertoe is de consument niet verplicht. . Wij streven ernaar uw bericht binnen 48 uur in behandeling te nemen. Wij zullen vervolgens het bestelbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde door ons retour is ontvangen.


>Algemene voorwaarden