Betaalmethodes

IDEAL (gratis)

Wanneer u kies voor betaling met iDEAL dient u als eerste stap uw bank te selecteren (Rabobank, ABN AMRO, Postbank etc.). Hierna wordt u doorgestuurd naar de betaalomgeving van uw bank waar u de betaalopdracht kunt voldoen. De betaling wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Tooolz wordt geïnformeerd wanneer de betaling is afgerond.

Let op: Bestellingen worden pas in behandeling genomen als de betaling is ontvangen.


Vooruitbetaling per bank (gratis)

Wanneer u kiest voor vooruitbetaling per bank dan ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling, een mail met het ordernummer en het te betalen bedrag en instructies voor de overschrijving.
U heeft 8 dagen de tijd om de betaling te voltooien via de betaalgegevens van MultiSafepay. Als de betaling niet binnen deze 8 dagen is voldaan, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

In de mail van MultiSafepay hebt u ook de mogelijkheid om alsnog een andere betaalmethode te kiezen zoals bijvoorbeel iDEAL.

Let op: Houdt bij vooruitbetaling per bank rekening met een (mogelijk) langere levertijd. Bestellingen worden pas in behandeling genomen als de betaling is ontvangen.


> Algemene voorwaarden