Verzenden

Verzenden

Bestellingen bij Tooolz worden verzonden met verschillende premium vervoerders. Vervoerders zijn afhankelijk van het pakket, het gewicht van het pakket, of het land van bestemming.
Wanneer uw bestelling in ons magazijn is afgehandeld ontvangt u van ons automatisch een e-mail met een bevestiging en overzicht van de levering die door ons verstuurd is.
Er wordt door ons geen papieren pakbon met de bestelling meegestuurd, raadpleeg de verzendbevestiging voor een overzicht wat er geleverd is van uw bestelling.

U kunt uw bestelling ook zelf volgen door in te loggen met uw Tooolz klantaccount. > Log in
Heeft u nog geen Tooolz klantaccount? >klantaccount aanmaken

Let op: Het is helaas (nog) niet mogelijk om bestellingen achteraf aan uw klantaccount te koppelen.


Verzendkosten in Belgie en Nederland

• De verzendkosten bedragen minimaal €4.95,- excl. BTW.

*Verzendkosten worden bij het afrekenen afzonderlijk weergegeven.

Let op: Voor artikelen met uitzonderlijk gewicht, formaat of waarbij extra handling voor nodig is (bijv. grasmaaiers, tafelzagen, onderstellen, compressors e.d.) worden verzendkosten berekend.


 

Verzendadres wijzigen

Helaas kunnen wij geen wijzigingen aanbrengen aan geplaatste bestellingen. Hiervoor dient de bestelling geannuleerd & opnieuw geplaatst te worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

>Contact opnemen

>Meer informatie over bestellingen

Let op: 
Neem contact op met de betreffende vervoerder als uw bestelling al is verstuurd


Niet thuis op het aangegeven aflevermoment?

In de meeste gevallen worden er 2 tot 3 afleverpogingen gedaan (afhankelijk van de vervoerder). Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren, lukt dit niet dan wordt het pakket afgegeven bij een pick-up point.

Let op: Elke vervoerder heeft andere afspraken/ procedures. Lees de (door de vervoerder) gestuurde informatie goed voor specifieke informatie m.b.t. de zending. 
*Tooolz verleent nooit neerzet-toestemming aan welke vervoerder dan ook, dit is een optie die u zelf kunt kiezen bij onze vervoerders.


 

 

> algemene voorwaarden
> leveringsvoorwaarden