Tweedekans producten bij Tooolz

Tooolz, onderdeel van HO Dirks B.V., is een online winkel die voortbouwt op meer dan 40 jaar ervaring van onze fysieke winkel in Beek, Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van machines en gereedschappen voor de bouw, automotive en industriële sector. Ons assortiment is uitgebreid om ook particuliere klanten te voorzien van hoogwaardige gereedschappen en machines.

Bij Tooolz streven we naar duurzaamheid door geretourneerde producten een tweede leven te geven. Ons toegewijde team voert grondige controles uit om ervoor te zorgen dat elk product nog in uitstekende staat verkeert en optimaal functioneert voordat het opnieuw wordt aangeboden.

Alleen producten die aan strenge kwaliteitseisen voldoen en in perfecte staat verkeren, komen in aanmerking om als tweedekans product te worden aangeboden. Het kiezen voor een tweedekans product bij Tooolz betekent niet alleen aanzienlijke kortingen ontvangen, maar ook bijdragen aan een duurzamere aanpak voor het milieu. Bovendien garanderen wij dezelfde kwaliteit en garantie als bij een gloednieuw aangeschaft product.

 

Voordelen van tweedekans producten bij Tooolz:

  • Kwalitatief gereedschap: hoogwaardige gereedschappen van topmerken, beschikbaar als tweedekans, zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Goede staat: geretourneerde producten in goede staat.
  • Aantrekkelijke kortingen: geniet van aanzienlijke prijsverlagingen.
  • Identieke garantie en voorwaarden: dezelfde zekerheid als bij nieuwe producten.
  • Direct leverbaar: beschikbaarheid voor onmiddellijke verzending.
  • Duurzame keuze: kiezen voor onze tweedekans producten is niet alleen voordelig voor uw portemonnee, maar ook een bewuste stap naar een duurzamere wereld.
 

Verschillende categorieën tweedekansproducten:

  • Tweedekans als nieuw: producten die slechts eenmaal uit de verpakking zijn gehaald en mogelijk getest, maar niet te onderscheiden zijn van nieuwe items.
  • Tweedekans met lichte gebruikssporen: producten met minimale gebruikssporen zoals oppervlakkige krasjes op randen, zijkanten of onderkant, maar verkeren verder in uitstekende staat.
  • Tweedekans met zichtbare beschadigingen: producten met ofwel een beschadigde doos, maar een ongebruikte machine, ofwel zichtbare krassen of deuken rondom het product.
 

Bij Tooolz streven we ernaar om diverse tweedekansopties aan te bieden die aan uw behoeften voldoen, terwijl ze tegelijkertijd een verantwoorde keuze zijn voor zowel u als het milieu.

 


Contact

Klantenservice: heeft u vragen? > Naar de klantenservice
Bereikbaar: Maandag t/m vrijdag, 09:00 tot 16:00


Gegevens Tooolz

Postbus 86
6190 AB Beek
Nederland
KvK nummer: 63437775

Let op: Dit is geen bezoekadres!